LB - Zimní Zahrady


LB - zahrady, Liberec
Kontakt

L+B zahrady Liberec

Nová 302

46010 Liberec 
 
 

E-mail: lb.zahrady@seznam.cz

 
 

Tel.: 608 158 584 , 775 158 581

Novinky

Informujte se o možnostech údržby průmyslových objektů na emailu (lb.zahrady@seznam.cz) nebo na telefonním čísle (608 158 584). Poskytneme vám bližší informace a společně vybereme vhodný termín pro případné zahradnické práce.

Úvod -> Zemní práce

Zemní práce a terénní úpravy - Liberec a okolí (Jablonec nad Nisou, Chrastava,...)

Potřebujete upravit terén vaší zahrady, pozemku, plánujete novou cestu, parkoviště, bazén, jímku či další úpravy? Zajistíme pro vás veškeré zemní práce a terénní úpravy. Ať už potřebujete zemní práce na vaší zahradě či stavbě rodinného domu, na zemědělské ploše či v průmyslovém areálu, nebo plánujete terénní úpravy sportoviště či veřejného prostranství – obraťte se na firmu L+B zahrady Liberec. Zemní práce zajišťujeme pro jednotlivce i podnikatele, úřady i firmy v regionu Liberec, Jablonec nad Nisou, Chrastava a okolí.

Firma L+B z Liberce pro vás zajistí bagrování základů staveb, bazénů, jímek, inženýrských sítí. Vyhloubíme výkopy pro kanalizační a drenážní systémy, základy pro ploty, provedeme úpravy terénu na okrasné zahradě – zřízení jezírka, skalky, rozčlenění svažité zahrady na terasy. Zabezpečíme nakládku a odvoz zeminy, suti, kamenů, zahradního odpadu a dalšího materiálu.
 

Zemní práce Liberec Terénní úpravy Jablonec nad Nisou Vyrovnávání terénu v LiberciZemní práce v Jablonci nad Nisou

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies