LB - Zimní Zahrady


LB - zahrady, Liberec
Kontakt

L+B zahrady Liberec

Nová 302

46010 Liberec 
 
 

E-mail: lb.zahrady@seznam.cz

 
 

Tel.: 608 158 584 , 775 158 581

Novinky

Informujte se o možnostech údržby průmyslových objektů na emailu (lb.zahrady@seznam.cz) nebo na telefonním čísle (608 158 584). Poskytneme vám bližší informace a společně vybereme vhodný termín pro případné zahradnické práce.

Úvod -> Okrasné zahrady

Návrhy, realizace a údržba okrasných zahrad

Liberec, Chrastava, Jablonec nad Nisou

Okrasná zahrada podtrhuje krásu a osobitost vašeho obydlí. Každý den zde můžete odpočívat a obnovovat své síly. L+B Liberec vám připraví návrh řešení okrasné zahrady a zajistí jeho realizaci. Vy víte, co od své zahrady očekáváte, my víme, jak vaše potřeby naplnit. Navrhneme vám výběr a umístění dřevin, záhonů, laviček, jezírek, cest, na přání začleníme do vaší okrasné zahrady skalku, suchou zídku a další zahradní prvky. Zajišťujeme rovněž ořezání okrajů záhonů od trávníků (edging).

Okrasnou zahradu navrhneme s ohledem na budoucí rozrůstání vysazených rostlin. Ideálně propojíme estetické požadavky s nároky na praktické využití vaší zahrady. Návrh přizpůsobíme poloze a členění pozemku i vašim požadavkům a možnostem. Využijte dlouhodobých zkušeností zahradnické firmy L+B zahradnické práce. Návrhy, realizace a údržbu okrasných zahrad nabízíme především v regionu Liberec, Jablonec nad Nisou, Chrastava a okolí.

ořezání okrajů záhonů od trávníků ( edging )

 

realizace zahrady

       

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies