LB - Zimní Zahrady


LB - zahrady, Liberec
Kontakt

L+B zahrady Liberec

Nová 302

46010 Liberec 
 
 

E-mail: lb.zahrady@seznam.cz

 
 

Tel.: 608 158 584 , 775 158 581

Novinky

Informujte se o možnostech údržby průmyslových objektů na emailu (lb.zahrady@seznam.cz) nebo na telefonním čísle (608 158 584). Poskytneme vám bližší informace a společně vybereme vhodný termín pro případné zahradnické práce.

Úvod -> Kobercové trávniky

Pokládka a údržba kobercových trávníků

Liberec, Chrastava, Jablonec nad Nisou

Kobercové trávníky jsou efektivním řešením pro každého, kdo chce v krátkém čase dosáhnout perfektního výsledku. Firma L+B  Liberec nabízí pokládku a údržbu kobercových trávníků pro firmy, obce, provozovatele sportovišť i jednotlivce. Kobercový trávník je skvělým řešením všude tam, kde záleží na odolnosti trávníku vůči zátěži. Nemusíte čekat, až vyroste tráva ze semínek, vsaďte na jistotu. L+B zahradnické práce vám dodá kvalitní kobercový trávník, s nímž se váš pozemek zazelená za pár hodin.

Provedeme terénní úpravy, srovnáme nerovnosti, poradíme vám s údržbou kobercového trávníku, nebo se jí ujmeme sami. Kobercové trávníky dodáváme v regionu Liberec, Jablonec nad Nisou, Chrastava a okolí. Nabízíme vám řešení pro rodinné zahrady, sportoviště, parky a další veřejná prostranství. Máte-li zájem o kobercový trávník, obraťte se na nás, rádi vám poskytneme podrobné informace i cenovou kalkulaci.

Pokládka kobercových trávníků Pokládka kobercového trávníků - Liberec Pokládka a údržba kobercového trávníků Jablonec nad Nisou

Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies